De negende editie van Opera aan de Parade wordt 'La Cenerentola' (Assepoester)

17 juni 2015 om 16:52
nl
Het was, zoals bijna elk jaar, tot het laatst toe spannend, maar Den Bosch krijgt dit jaar weer een aflevering van Opera aan de Parade. Kortgeleden heeft de organisatie de overeenkomsten met een aantal sponsors rondgemaakt. Op 30 juni spelen de Philharmonie Zuidnederland en Opera Zuid op de Parade in Den Bosch 'La Cenerentola', kortweg het verhaal van Assepoester.
Geschreven door

De openluchtvoorstelling trekt elk jaar duizenden kijkers en luisteraars. Omdat die geen kaartje hoeven te kopen, moet de organisatie vooraf de begroting rondbreien met sponsors. Elk jaar is de vraag of dat weer lukt. Dit jaar ging het omdat in de plaats van één grote vertrekkende sponsor een aantal kleinere gevonden kon worden. 'La Cenerentola' wordt de negende aflevering van Opera aan de Parade.
Volgend jaar alweer nummer tienVolgend jaar staat dan nummer tien op de agenda. Dat zou dan de populaire opera 'La Bohéme' worden, want dat is de voorstelling waarmee Opera Zuid het volgend seizoen afsluit. De organisatoren voelen er wel wat voor om in het Jeroen Boschjaar voor die tiende editie wat bijzonders weg te zetten. Of dat lukt hangt weer af van de sponsors.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.