Mario de V. uit Rosmalen mag van de rechtbank weer naar huis

17 juni 2015 om 19:19 • Aangepast 25 april 2020 om 05:02
nl
Mario de V. uit Rosmalen is vanaf donderdag thuis. Hij wordt vrijgelaten uit zijn cel. De 26-jarige man wordt ervan verdacht dat hij betrokken was bij een auto-ongeluk in Empel. Daarbij kwam een vrouw van 78 uit Den Bosch om het leven. Haar tachtigjarige man raakte gewond. Na het ongeluk sloeg De V. direct op de vlucht.
Geschreven door

Justitie vorderde dat De V. nog dertig dagen in voorarrest zou blijven. De rechtbank heeft die vordering toegekend, maar ook bepaald dat de verdachte niet langer opgesloten hoeft te blijven. Waarom dat is bepaald is niet bekendgemaakt, meestal heeft dat te maken met persoonlijke omstandigheden van een verdachte.
Al eerder vrijgelatenToen de Rosmalenaar na het ongeluk werd opgepakt, bleek hij geen geldig rijbewijs te hebben. Vervolgens mocht De V. van de Bredase rechter naar huis om daar het verloop van zijn zaak af te wachten. Justitie wilde dat de man uit Rosmalen opgesloten bleef en ging tegen die vrijlating in beroep. Dat beroep werd goedgekeurd en De V. moest terug naar de cel.
Maar woensdag werd bekend dat hij alsnog naar huis mag. Hij blijft wel verdachte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.