Eerste grote hoofdrol voor Idols-deelnemer Joel de Tombe: Eindhovense zanger speelt in film 'Fataal'

17 juni 2015 om 20:41
nl
Acteur Joel de Tombe speelt de hoofdrol in 'Fataal', de speelfilm over zinloos geweld die begin volgend jaar op het witte doek te zien is. Dat heeft producent Take One NL Productions woensdag bekendgemaakt. Voor de Eindhovenaar is het de eerste grote hoofdrol in een film.
Geschreven door

De acteur en ex-deelnemer van Idols was eerder te zien in diverse musicals en speelde recent een grote bijrol in 'Flikken Maastricht'. De Tombe heeft verder ook een rolletje in 'Of ik gek ben’, de film van Frank Lammers.
De titelsong van 'Fataal' wordt geschreven door componist John Ewbank. De speelfilm vertelt het verhaal van een man die een ruzie probeert te sussen en hierbij klappen krijgt. Hij overleeft de aanval, maar krijgt wel last van enorme angstaanvallen die hem beletten goed te functioneren.
In het verhaal zitten talloze elementen en anekdotes verwerkt die de nabestaanden van slachtoffers van zinloos geweld de makers hebben verteld.
Jonge producentenProducenten Jesse Bleekemolen (17) en Stijn van Dongen (15) werken voor de film samen met de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld. De opnames vinden binnenkort plaats.
Het is de bedoeling dat 'Fataal' begin 2016 in première gaat. Het tweetal werkt ook aan een theatershow over zinloos geweld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.