Video

Taxichauffeurs Cibatax in Eindhoven schrikken van bijna-faillissement: 'Dit is even een domper'

17 juni 2015 om 22:25
nl
Nee, de jonge chauffeur van Cibatax die bij het station in Eindhoven staat, wist niet van de financiële problemen bij het bedrijf. "Bij mij is het niet zo mooi aangekomen, maar we zetten de schouders eronder en we gaan gewoon door."
Geschreven door

"Ach mevrouw, ik heb tijdens mijn carrière drie faillissementen meegemaakt", zegt zijn oudere collega, die net een klant laat uitstappen. "Je moet positief blijven denken."
'Niet bang voor baan'Bang voor zijn baan is deze taxichauffeur absoluut niet. Het zal wel loslopen, denkt hij. "Ik maak me niet druk." Ook zijn collega heeft zijn hoop gevestigd op een doorstart. "Het zou jammer zijn als ik weg zou moeten, ik ben net een jaar in dienst, ik heb het erg naar mijn zin."
Twee bewindvoerders onderzoeken of er een doorstart mogelijk is bij Cibatax, waar 200 mensen werken. Maar het duurt nog zeker twee weken voordat het onderzoek klaar is. De taxi's van Cibatax blijven in ieder geval gewoon rijden. "Geen zorgen, het komt wel goed", roept de jonge taxichauffeur, voordat hij vertrekt naar een klant.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.