Grote uitslaande brand op camping Linberg Park in Molenschot: chalet verwoest

18 juni 2015 om 02:09
nl
Op camping Linberg Park in Molenschot heeft woensdagavond ruim anderhalf uur lang een grote, uitslaande brand gewoed. Een houten chalet vatte rond elf uur door een nog onbekende oorzaak vlam. Het vuur verspreidde zich in razend tempo.
Geschreven door

De brandweer was snel aanwezig om de uitslaande brand te blussen, maar kon niet voorkomen dat het chalet in vlammen opging. Anderhalf uur na het uitbreken van het vuur werd het sein ‘brand meester’ gegeven.
Campinggasten uit caravansEen groot aantal campinggasten moest op last van de brandweer en de politie de caravans uit voorzorg verlaten.
De politie en brandweer waren met groot materieel aanwezig op de Molenschotesebaan. Agenten hielden de vele nieuwsgierige kijkers op een afstand en hielden een buurtonderzoek. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.
Vaker brandHet is niet voor het eerst dat er brand uitbreekt op camping Linberg Park. In december vorig jaar ging bij een grote brand een chalet in vlammen op. De brandweer kon toen voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen vakantiehuisjes. Een paar maanden daarvoor stonden zelfs twee chalets in lichterlaaie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.