Hardloopster aangerand op fietspad bij de Hoekseweg in Liessel

18 juni 2015 om 19:52
nl
Een vrouw die op het fietspad bij de Hoekseweg in Liessel aan het hardlopen was, is hier vorige week woensdag aangerand. De vrouw kwam uit de richting Deurne toen ze aan het eind van het fietspad in de richting Liessel door een man werd vastgepakt en op de grond gegooid.
Geschreven door

Dit gebeurde tussen tien voor elf en halftwaalf ’s ochtends. De man greep haar bij de keel terwijl hij zijn geslachtsdeel al uit zijn broek had gehaald. Daarna liet de man haar los en rende hij weg over het fietspad in de richting van Deurne. Zo heeft de politie donderdag bekendgemaakt.
Het slachtoffer heeft de man even voor hij haar vastpakte en op de grond gooide op een bankje bij het fietspad zien liggen.
Getuigen gezochtDe politie zoekt getuigen die vorige week woensdag 10 juni in de ochtend iets is opgevallen op het bewuste fietspad. De hardloopster heeft aangifte gedaan van aanranding.
De dader is een man van tussen de twintig en vijfentwintig jaar, 1.75 meter lang met kort bruin haar en een rond gezicht. Hij droeg een donkere spijkerbroek en een blauw/groen shirt met korte mouwen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.