Hardlopers gaan uit de kleren in centrum Breda voor flashmob Singelloop

18 juni 2015 om 20:59
nl
Hardlopers gaan zaterdagmiddag 4 juli massaal 'uit de kleren' in de binnenstad van Breda. Althans, dat is de bedoeling van de flashmob die wordt gehouden vanwege 30 jaar Singelloop.
Geschreven door

Deelnemers van de flashmob trekken stipt om drie uur 's middags hun normale kleren uit. Hieronder dragen zij een hardlooptenue. Vervolgens rennen zij in de hardloopkleren naar de Grote Markt, waar de finish is. De organisatie roept deelnemers op om in bijvoorbeeld een winkelstraat, op het station, in een warenhuis of op de bar van een café hun normale kleding uit te trekken, zodat omstanders worden verrast.
Filmpjes verwerkt in videoclipVan de flashmob wordt een videoclip gemaakt. Bedoeling is dat familie of vrienden van een deelnemer een filmpje of foto's maken van het moment dat de kleren worden uitgetrokken. De leukste filmpjes worden verwerkt in de videoclip die later wordt gepubliceerd op de website van de Singelloop en op social media.
Meer informatie over de flashmob staat op een verborgen pagina op de website van de organisatie, die voor iedereen toegankelijk is. Aanmelden voor de flashmob kan tot 30 juni. De Singelloop is op zondag 4 oktober.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.