Video

Helmondse tv-kok Mounir Toub vult zijn maag tijdens Ramadan alleen met harira: ‘Goed gevulde soep'

18 juni 2015 om 20:46
nl
Kikkererwten, linzen en wat tomaten. Meer dan dat heeft chefkok Mounir Toub uit Helmond niet nodig tijdens de Ramadan. Het zijn de hoofdingrediënten van de harira, een Marokkaanse soep die volgens Toub zeer energierijk is. Wel zo handig, tijdens de Ramadan.
Geschreven door

De Ramadan is begonnen, de vastenmaand voor de moslims. Zij mogen alleen eten voor zonsopkomst en na zonsondergang. Een hele opgave, vooral in de zomer. En al helemaal als je kok bent, zoals Mounir Toub die bekend is van 24Kitchen.
ErvaringToub mag bijvoorbeeld zijn gerechten niet proeven. "Dat klopt. Ik doe alles dus op ervaring en gevoel. Ik heb de gerechten al vaak gemaakt, dus ik weet zeker het lekker is."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.