Miljoenenbedrag voor PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum: Zenit Sint-Petersburg meldt zich

19 juni 2015 om 22:10 • Aangepast 21 november 2020 om 17:44
nl
Zenit Sint-Petersburg heeft een flink bedrag over voor middenvelder Georginio Wijnaldum. De Russische topclub zou een bod van ruim tien miljoen euro op de PSV-aanvoerder hebben uitgebracht.
Profielfoto van
Geschreven door

Dat laat PSV-watcher Rik Elfrink weten. Het gaat om een bedrag van tien miljoen euro, maar PSV vindt dat bedrag te laag. Of Wijnaldum open staat voor een stap naar de Russische competitie is onduidelijk.

Wachten op privacy instellingen...

De PSV-aanvoerder staat ook nadrukkelijk in de belangstelling van Newcastle United. De Engelse club zou een bedrag van 20 miljoen euro over hebben voor de aanvoerder van PSV. Wijnaldum, die afgelopen vrijdag nog een belangrijk doelpunt voor Oranje maakte, heeft diverse malen aangegeven open te staan voor een transfer.
Depay ging naar Manchester UnitedPloeggenoot Memphis Depay maakte onlangs de overstap naar Engeland. De aanvaller ging van PSV naar Manchester United, voor een bedrag van ruim 30 miljoen euro.
Wijnaldum maakte vorig seizoen veertien treffers in 33 wedstrijden. De Telegraaf koos Georginio Wijnaldum als beste voetballer in de eredivisie van het afgelopen seizoen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.