Sport zaterdag: Eefje Muskens uitgeschakeld tijdens US Open-badmintontoernooi

20 juni 2015 om 11:25
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Eefje Muskens, Femke Heemskerk, Sanne Voets, Rick van der Struis en Wouter Verstraaten.
Geschreven door

Chinees koppel te sterk voor Muskens en PiekEefje Muskens uit Goirle is met Selena Piek uitgeschakeld op het US Open-badmintontoernooi in Brentwood. Ze verloren in de nacht van vrijdag op zaterdag in de kwartfinale. Yang Yu en Qianxin Zhong uit China waren met 21-15 en 21-11 te sterk. Muskens en Piek waren in Amerika als tweede geplaatst.
Heemskerk succesvol in CaliforniëFemke Heemskerk heeft zaterdagochtend tijdens internationale zwemwedstrijden langebaan in Santa Clara de 200 meter vrije slag gewonnen . De zwemster van NTC Eindhoven klokte in het Californische water een tijd van een minuut en 55,68 seconden. Daarmee bleef ze precies een seconde boven haar eigen Nederlands record. Heemskerk hield de Hongaarse Katinka Hosszu ruim achter zich. De Amerikaanse Missy Franklin eindigde als derde.
Voets wint Para Dressuur TrophyAmazone Sanne Voets heeft vrijdag goud gewonnen tijdens het vermaarde CHIO in Rotterdam. Ze won de Para Dressuur Trophy. Met een score van 75 procent bleef ze met haar paard Vedet Nicole den Dulk en Wallace bijna een procent voor.  
Feyenoord- en PSV-talent naar FC EindhovenFC Eindhoven heeft zich versterkt met Rick van der Struijs. De 18-jarige aanvaller komt op amateurbasis over van Feyenoord. De 19-jarige verdediger Wouter Verstraaten maakt de overstap van PSV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.