Herdenkingsdienst in NAC-stadion voor Hein van Poppel

23 juni 2015 om 07:59
nl
Hein van Poppel zal zaterdag 27 juni na een herdenkingsdienst in het NAC-stadion gecremeerd worden. Het NAC-icoon overleed afgelopen zaterdag op 80-jarige leeftijd. Hij was al een tijdje ziek.
Geschreven door

De rouwstoet richting het Rat Verlegh Stadion start zaterdag om 10:00 uur bij café De Kopse Kant. Supporters kunnen achter de rouwwagen aan lopen richting het stadion, waar om 12:00 uur de rouwdienst begint.  Na afloop van de dienst wordt er een erehaag gevormd op de Stadionstraat om ‘Heintje’ de laatste eer te bewijzen.
Van Poppel had in zijn leven meerdere functies als vrijwilliger bij NAC. Veel oudere supporters kenden hem nog als krokettenverkoper of terreinknecht. Later haalde het icoon traditiegetrouw de cornervlaggen op na de wedstrijden van het eerste elftal. [YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=jSkwhoCBWSs]
Staande ovatieHein van Poppel was al een tijdje ziek. Het publiek nam op indrukwekkende wijze afscheid van hem. Zij gaven hem een staande ovatie toen Van Poppel in 2013 voor de laatste keer de vlaggetjes ophaalde. De supporters werkten ook aan een immens spandoek ter ere aan 'Heintje'.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=YjCyh-ODEeQ]
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=Kyg6NcGncz0]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.