Vaders in het zonnetje gezet tijdens Vaderdag, wat ga jij met hem doen?

21 juni 2015 om 09:05
nl
Vorige maand stonden alle moeders nog in het middelpunt van de belangstelling, maar deze maand zijn het de vaders. Veel mannen krijgen traditioneel een ontbijtje op bed van hun kroost of krijgen een cadeautje.
Geschreven door

De stropdassen, sokken, scheerapparaten en gadgets zijn dan ook niet aan te slepen in Brabant. Want daar worden papa's vaak blij van. Maar ze vinden het ook heerlijk om op sleeptouw te worden genomen.
Waar naartoe? Nou, wat te denken van Made's Powerweekend. Daar vindt het zogenoemde truck- en tractorpulling plaats. Veel rook, gebulder van enorme motoren en waanzinnige banden. Daar maak je mannen blij mee.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=P_22IVdPmKk]
Rock en bluesTraditioneel kan papa ook een bezoek brengen aan Wintelre. Daar is zondag op het Welons Rock& Bluesfestival een heuse Amerikanenmeeting, met klassieke Amerikaanse auto's, trucks en motoren. Verder zijn er optredens en staan er kraampjes waar spulletjes worden verkocht.
Niet alle papa's houden van auto's en van rock. Dat is niet erg. Misschien waardeert hij een bezoek aan de Bosch Parade dan. Daar zijn zondag nog tientallen kunstobjecten over het water te zien, geïnspireerd door het leven en werk van de schilder Jheronimus Bosch. Wauw!
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=D_0Nth5v7HU]
Zon en wat regenHet weer is zondag niet optimaal, maar ook niet slecht. De zon schijnt zo af en toe en plaatselijk vallen wat buien (maar dat moet je papa natuurlijk niet vertellen). Het kwik stijgt lokaal naar een aangename twintig graden.
Heb jij leuke foto's gemaakt tijdens vaderdag? Stuur ze naar [email protected], en zie de foto's terug op onze website. Of vertel ons hoe jij Vaderdag doorbrengt![Tweet:body:https://twitter.com/WA_oosterhout01/status/612479999535382528]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!