Eindhoven de knapste: Rogier Warnawa is mooiste man op aarde

21 juni 2015 om 15:27
nl
Rogier Warnawa (24) uit Eindhoven is Men Universe Model 2015 geworden. Zondag werd hij in de Dominicaanse Republiek gekroond tot mooiste man ter wereld.
Geschreven door

De Men Universe verkiezing is de op vier na grootste mannenschoonheidswedstrijd van de wereld, na Manhunt International, Mister International and Mister World.  
'Goed in vorm blijven'Warnawa won in mei de Nederlandse voorronde. De afgelopen dagen nam hij het in de Dominicaanse Republiek op tegen ongeveer veertig finalisten uit de rest van de wereld.
Eerder zei hij hierover: "Om me hier op voor te bereiden zorg ik ervoor dat ik goed in vorm blijf; door middel van trainen en voeding. Daarnaast wil ik mijn scriptie afgerond hebben en mijn tentamens voorbereid." Warnawa studeert International Business& Management Studies bij Fontys in Eindhoven.
Zondag werd hij tot mooiste man ter wereld gekroond. Op zijn Facebookpagina schrijft hij: "Ik wil iedereen bedanken die me gesteund heeft in de strijd, zonder jullie support was het niet gelukt. Nu eerst maar eens een borrel, cheers!"[YouTube:body:https://youtu.be/WGLr3drys0Y]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.