Video

Duizenden honden bij eerste editie Woofstock Doglovers Festival [FOTO'S]

21 juni 2015 om 20:56 • Aangepast 21 november 2020 om 17:42
nl
Duizenden honden en hun baasjes kwamen zondag naar het groene terrein van de Grote Beek in Eindhoven voor een heus flowerpowerfeestje: het Woofstock Doglovers Festival. Alles draaide om love, peace en de viervoeters. Bekijk de fotoserie.
Profielfoto van
Geschreven door

Er was genoeg te beleven bij de eerste editie van het hondenevenement. Speurworkshops, een massage voor honden, muzikale optredens en een kraam waar honden konden daten. Ook was er een modeshow, waar vooral kleinere hondjes modieus gekleed over de catwalk liepen, sommigen zelfs compleet met zonnebril en gympjes.
FotoreportageOnze fotograaf was ook bij het Woofstock Doglovers Festival en portretteerde de sfeer, de honden en hun baasjes. Check hier de fotoreportage.

Wachten op privacy instellingen...

'Zonder gegrom en gegrauw'Het publiek was enthousiast. "Erg leuk dit, er heerst een ongedwongen sfeer", aldus een van de aanwezigen. "Zoveel honden bij elkaar en het verloopt allemaal zonder gegrom of gegrauw." De meeste dieren lagen languit in het gras of ze speelden met een kameraadje dat ze net hadden ontmoet.
Zeventien jaar oudDe oudste hond op Woofstock was maar liefst zeventien jaar. Zelf rondlopen hoefde niet, het diertje liet zich op z'n gemakje rondrijden in een kinderwagen. Ook het kleinste hondje van de dag trok veel bekijks: een Kaninchen Teckel van tien weken oud. Een heus miniatuurhondje: de voeten van zijn baasje zijn groter dan het totale hondje.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens de organisatie heeft Woofstock, ondanks het wisselvallige weer, ongeveer zevenduizend mensen getrokken. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.