Misdaadverslaggevers: Freddy Jansen (51) mogelijk vermoord in beruchte loods Jan B. in Hulten

22 juni 2015 om 18:37 • Aangepast 21 november 2020 om 17:41
nl
Het onderzoek in het beruchte bedrijfspand van Jan B. (65) in Hulten afgelopen weekend richtte zich op het vinden van bloedsporen. De technische recherche houdt er rekening mee dat Freddy Jansen (51) uit Valkenswaard in die bewuste loods om het leven is gebracht, zegt Mick van Wely van De Telegraaf op basis van een 'betrouwbare bron' binnen het onderzoek aan Omroep Brabant en BN DeStem.
Profielfoto van
Geschreven door

Tijdens het onderzoek naar de moordzaak werd het beruchte drugspand van Jan B. door een speciaal politieteam uitgekamd. Op foto’s is te zien dat er onderzoekers met mondkapjes om de loods lopen. Zowel justitie als politie bevestigen noch ontkennen dat het om een onderzoek naar bloedsporen zou gaan.
ZIE OOK: Inval Hulten: wie is bedreiger Jan B. (65)? Kalasjnikovs, brandstichting, wietkwekerijen en SM-kamer
Mocht het inderdaad om een bloedonderzoek gaan, dan zou het logisch zijn dat Jansen in de loods om het leven is gebracht. Dat zegt misdaadjournalist Hendrik-Jan Korterink in een reactie. “Niemand wordt ten slotte in het water vermoord. Het zou goed kunnen, maar niets is zeker.”

Wachten op privacy instellingen...

ZIE OOK: 'We zijn geschokt!' Nabestaanden vermoorde Freddy Jansen (51) woedend op politie over inval Hulten
Lichaamsdelen in kanaalVijf zwaarbewapende agenten met automatische wapens bewaakten tot zondagmiddag het gebouw in Hulten. Woordvoerders van politie en justitie weigeren ook maandag inhoudelijk iets over de zaak prijs te geven.
De lichaamsdelen van Freddy Jansen werden begin deze maand in het Markkanaal in Den Hout gevonden. De 65-jarige Jan B. verscheen deze week voor de politierechter omdat hij in maart burgemeester Jan Boelhouwer van de gemeente Gilze en Rijen met de dood bedreigd zou hebben.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.