Altijd al in de film gewild? Frank Lammers zoekt figuranten voor 'Of ik gek ben'

22 juni 2015 om 22:49 • Aangepast 21 november 2020 om 17:40
nl
Buitenkansje voor wie altijd al in een heuse bioscoopfilm heeft willen spelen. Frank Lammers is met spoed op zoek naar figuranten voor 'Of ik gek ben'. Ze moeten vanaf dinsdagmiddag halfvijf beschikbaar zijn in Eindhoven. De opnames duren vermoedelijk tot twee uur 's nachts.
Profielfoto van
Geschreven door

De filmmakers zijn op zoek naar een tiental mannen en vrouwen vanaf 20 jaar. Rijk word je er niet van. Er staat een vergoeding van 35 euro tegenover, inclusief reiskostenvergoeding. Wie zich wil aanmelden of meer informatie wil, kan een mailtje sturen.
De film wordt een klein Brabants feestje. De hoofdrol wordt gespeeld door de in Overloon geboren en getogen Mike Weerts. Ook Monic Hendrickx uit Deurne en Joël de Tombe uit Eindhoven doen mee. Eindhovenaren Dennis ‘Denvis’ Grotenhuis en rapper Roy ‘Fresku’ Reymound spelen voor het eerst in een film.
CrowdfundingHet regiedebuut van Lammers kwam voor een deel tot stand dankzij crowdfunding. Lammers en Weerts maken de film voor een groot deel in Brabant omdat het duo daarmee het provinciale filmklimaat hoopt te stimuleren.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.