Facebook-hit: Snoop Dogg en 50 Cent ‘dissen’ omstreden rapper Ismo in bewerkt filmpje

23 juni 2015 om 15:31
nl
Snoop Dogg is boos. In de Amerikaanse talkshow GGN uit de wereldrapper zijn ongenoegen over de huidige ontwikkelingen in de rapmuziek. Daarbij lijkt de hiphopartiest te refereren naar de nieuwste single van de Bredase rapper Ismo, zo blijkt uit een filmpje dat zich op Facebook als een olievlek verspreidt.
Geschreven door

Op de Facebook-pagina van LetsgoViral staat geschreven dat Snoop Dogg geen spaan heel laat van Nederlandse rappers. In het fragment heeft de hiphopartiest het over een ‘vreselijke stijl' die rappers hanteren, waarop een fragment van ‘Geen Partij’ volgt, de nieuwste single van rapper Ismo.
Vervolgens lijkt Snoop Dogg de Bredase rapper na te apen, waarop 50 Cent en zijn kameraden van G-Unit in lachen uitbarsten.
Bewerkt filmpjeEen zoektocht naar de volledige uitzending toont aan dat het filmpje bewerkt is. Snoop Dogg uit inderdaad kritiek, maar reageert helemaal niet op de raptechnieken van de Bredase rapper. Desondanks is het fragment razend populair: de video is ruim vijfduizend keer gedeeld en meer dan negenduizend Facebook-gebruikers gaven het filmpje een ‘like’.
De rechtszaak tegen de omstreden rapper Ismo uit Breda werd maandag wegens de complexiteit van de zaak doorgeschoven naar de meervoudige kamer. Wanneer de meervoudige kamer zich buigt over de zaak is nog niet duidelijk.
DiscriminatieIsmo moet zich verantwoorden voor belediging van een groep mensen. De rapper zorgde vorig jaar met zijn nieuwe single 'Eenmans' voor flinke opschudding vanwege controversiële teksten over Joden en homo's. Bij de politie kwamen vier aangiftes binnen.[YouTube:body:https://youtu.be/0E4wc8oeSi4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.