Overvaller in gevangenis aangehouden voor havenbrand, huis in Eindhoven doorzocht

23 juni 2015 om 19:21
nl
Een 48-jarige man uit Eindhoven is dinsdag aangehouden, omdat hij zou zijn betrokken bij één van de havenbranden in Midden-Limburg. In december en januari waren er vier havenbranden in het midden van de provincie Limburg.
Geschreven door

Bij één van die branden, in Roermond, kwam asbest vrij. De omgeving en de binnenstad waren toen twee dagen afgesloten. De andere branden waren in Herten, Ohé en Laak en in Wessem
Verdachte zat al in gevangenisDe Eindhovenaar is aangehouden in de gevangenis in Sittard. Volgens 1Limburg zou het gaan om Frank de V. Hij zit daar in voorarrest vanwege een gewapende overval op een woning in Velden in Limburg.
Het huis van de verdachte in Eindhoven is dinsdag door de politie onderzocht. De politie kan niet zeggen of er iets is gevonden en wat. Wel zeggen ze de Eindhovenaar mogelijk ook bij drie andere havenbranden in Limburg betrokken is.
Ook man uit Maastricht vastEen man uit Maastricht werd vorige week al aangehouden in verband met de havenbranden. De politie sluit niet uit dat nog meer personen worden aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.