Guus Meeuwis op jubileumconcert DI-RECT in Den Haag

24 juni 2015 om 10:35
nl
Guus Meeuwis die vorige week nog zijn tiende editie van zijn 'Groots met een Zachte G'-concerten afsloot in het Philips Stadion, speelt op 29 augustus in Den Haag met DI-RECT mee. De Haagse band viert dan haar 15-jarig jubileum in het Westbroekpark met een uniek concert: 15 JAAR DI-RECT.
Geschreven door

DI-RECT was dit jaar speciale gast tijdens de stadionconcerten van de Tilburgse zanger in Eindhoven.
Energie"We zijn elkaar gedurende onze carrière vaak tegengekomen en dan was het altijd goed", vertelt Guus Meeuwis. "Zowel op als achter de bühne. Dat is ook de reden dat ik de jongens had gevraagd om mijn speciale gast te zijn tijdens de Groots met een zachte G-concerten."
[YouTube:body:https://youtu.be/cPVaq98qQvc]Guus is liefhebber van de Haagse rockers. "Ik was al fan, maar daarna helemaal. De energie die zij in een optreden leggen is niet normaal. Dat is zó gaaf. Ik kan niet wachten om straks op hun jubileumconcert op te draven!"
Alle hits en meerSinds de oprichting van de band in 2000 scoorde DI-RECT maar liefst 25 hits. Nummers als Just the way I do, This is who we are en Times are changing komen tijdens het jubileumconcert dan ook zeker aan bod.
Ook veel andere muzikale vrienden van de band doen mee met 15 jaar DI-RECT. Onder andere: voormalig voorzanger Tim Akkerman, Waylon, gitarist Dennis van Leeuwen van Kane, Miss Montreal en concertpianist Wibi Soerjadai (van de DI-RECT-hit Blind for you).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.