Vrouw (61) die in Oisterwijk op mysterieuze wijze onder eigen auto terecht kwam, nog in ziekenhuis

24 juni 2015 om 14:29
nl
De 61-jarige vrouw uit Oisterwijk die dinsdag gewond raakte nadat ze op de Torenbeemd onder haar eigen auto terecht kwam, ligt nog steeds in het ziekenhuis. Ze heeft dinsdagavond kort met de politie kunnen spreken, maar wat er precies is gebeurd, blijft op dit moment nog onduidelijk.
Geschreven door

Het slachtoffer vertelde dat ze kort voor het ongeluk werd aangesproken door twee onbekende personen. Wat daarna gebeurde, kan de vrouw zich niet meer herinneren.
'Overvallen'De politie liet dinsdag weten dat ze mogelijk is overvallen. Er zijn geen spullen van het slachtoffer gestolen.
Uit buurtonderzoek is gebleken dat meer wijkbewoners de twee personen hebben gezien. De politie is nog op zoek naar het tweetal.
SignalementHet zou gaan om een jongeman en een jonge vrouw. Volgens de politie ogenschijnlijk van Nederlandse afkomst. Ze zouden tussen de achttien en vijfentwintig jaar oud zijn.
De vrouw heeft donker sluik haar, tot over de schouders. De man had kortgeknipt, donkerblond haar en droeg een rode jas en een grijs vest.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.