Gijs uit Schijndel heeft relatie met Nicky Opheij én is dwangneuroses kwijt na televisieprogramma

24 juni 2015 om 15:43
nl
Het gaat weer goed met de Schijndelse Gijs. De 18-jarige jongen deed mee aan het programma ‘Levenslang met Dwang?’, waarin hij in Thailand van zijn dwangneuroses probeerde af te komen. Die missie is nu bijna geslaagd, vertelt Gijs in een interview met LINDAnieuws.
Geschreven door

Alles wat Gijs deed, moest hij beginnen en eindigen met rechts. Veel handelingen voerde hij drie, zeven of achttien keer uit, altijd in dezelfde volgorde. In één van de afleveringen vertelde Gijs dat hij zijn dwang ook uitvoerde tijdens de seks.
KankerHij voerde zijn dwang uit om te voorkomen dat de kanker terugkwam. Gijs had in het verleden namelijk een tumor in zijn been gehad.
De deelname aan het programma heeft ervoor gezorgd dat Gijs flinke stappen vooruit heeft gemaakt. De rust in zijn leven is terug, vertelt hij tegen LINDAnieuws. Alleen bij stress of slecht nieuws heeft Gijs nog wel eens een terugval.
BekendHet televisieprogramma heeft ervoor gezorgd dat Gijs in the picture staat. Hij wordt herkend, mensen willen op de foto met hem én hij heeft een relatie gekregen met Nicky Opheij uit Handel. Zij won vorig jaar Hollands Next Topmodel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.