Onderzoek naar Roosendaalse criminele familie gaat door: weer drie arrestaties

24 juni 2015 om 18:50
nl
De politie heeft nog eens drie mensen aangehouden in het internationale onderzoek naar een Roosendaalse criminele familie. De familie wordt ervan verdacht al jaren een drugslijn naar Frankrijk te exploiteren. Bij invallen in 24 panden pakte de politie twee weken geleden al zes verdachten op.
Geschreven door

Diezelfde dag werd ook op Aruba een 58-jarige vrouw gearresteerd. Zij kwam dinsdag aan in Nederland en is meteen overgeleverd aan de Nederlandse politie. Ze zit nu in voorlopige hechtenis. De vrouw is geen lid van de criminele Roosendaalse familie, maar volgens de politie is ze wel lid van dezelfde criminele organisatie.
Onderzoek in volle gangDat geldt ook voor twee verdachten die maandag en dinsdag zijn opgepakt. Het gaat om twee mannen van 32 en 41 jaar uit Roosendaal en Oud-Vossemeer. Ook zij zitten nog in voorlopige hechtenis. De politie verdenkt ze van drugsbezit en witwassen. Het onderzoek is nog in volle gang. Mogelijk volgen nog meer arrestaties.
Bij de invallen zou ook een oud-lid van het parlement in Marokko zijn opgepakt. Het gaat om Said Chaou die zowel de Nederlandse als de Marokkaanse nationaliteit heeft. Marokko zou om zijn uitlevering hebben gevraagd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.