Excuses raadslid Goirle na onjuiste berichtgeving over ongeluk Turnhoutsebaan

25 juni 2015 om 10:39
nl
Fractievoorzitter Johan Swaans van de VVD in Goirle heeft woensdagavond per abuis gemeld dat een verkeersslachtoffer is overleden. Hij biedt hiervoor zijn excuses aan. De VVD'er had het gerucht opgevangen, maar had dit vervolgens niet gecheckt. Dat vertelt hij donderdagochtend.
Geschreven door

Hij vertelde woensdag tijdens een commissievergadering dat een 84-jarige man was overleden aan de gevolgen van een ongeluk. De man ligt echter zwaargewond in het ziekenhuis, maar zou wel stabiel zijn. De 83-jarige vrouw van de man kwam bij hetzelfde ongeluk wel om het leven.
Het ongeluk gebeurde vorige week dinsdag op de Poppelseweg en de kruising met de Turnhoutsebaan. De auto van het stel kwam in botsing met een tankwagen. Over de oorzaak is nog niets bekend.
Betrokkenen op de hoogteDe politie heeft alle betrokkenen inmiddels op de hoogte gebracht van de situatie. Ook de betrokken vrachtwagenchauffeur is geïnformeerd.
VVD'er Swaans betreurt het ten zeerste dat hij niet had gecheckt of de man daadwerkelijk was overleden. Daarnaast benadrukt hij dat de verkeerssituatie veel aandacht verdient omdat er zoveel ongelukken gebeuren. Hij pleit ervoor om een geplande rotonde op de plaats van het ongeluk eerder aan te leggen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.