Wat is er aan de hand in het dorp Hulten? Weer drugspand gesloten

25 juni 2015 om 15:18
nl
Het dorp Hulten lijkt de laatste jaren een broeinest van drugscriminaliteit. In het dorp met ruim 300 inwoners is donderdagochtend weer een drugspand voor een halfjaar gesloten. Dat heeft te maken met een politie-inval op 6 mei. Toen werd er een hennepkwekerij met 566 planten ontruimd. Burgemeester Jan Boelhouwer besloot daarop het pand aan de Rijksweg voor een halfjaar af te sluiten. Het lijkt een traditie te worden in het dorp.
Geschreven door

De afgelopen jaren werden er meerdere hennepkwekerijen ontdekt in het dorp. Zo werd twee keer een pand aan de Hulteneindsestraat gesloten. Hetzelfde pand werd afgelopen zaterdag uitgekamd in het kader van onderzoek naar de moord op Freddy Jansen.
Volgens een misdaadverslaggever van De Telegraaf houdt de technische recherche er rekening mee dat Jansen in de loods om het leven is gebracht.
Badda BingOok ontdekte de politie wietkwekerijen in het gebouw waar voorheen de seksclub Badda Bing zat. Huurder van het sekshuis was toen de 46-jarige Bosschenaar Patrick B. die later werd opgepakt bij een ontmanteling van een wietkwekerij in Rijen.
Ook gingen er geruchten dat motorclub Satudarah er de dienst zou uitmaken. Om te voorkomen dat het pand waar Badda Bing zat in handen zou komen van criminelen, besloot de gemeente het vorig jaar te kopen. Motorclub No Surrender zou ook interesse hebben getoond in het pand.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.