Nicolas Isimat-Mirin blijft definitief bij PSV, tekent voor vier jaar

26 juni 2015 om 18:16
nl
PSV heeft verdediger Nicolas Isimat-Mirin definitief overgenomen van AS Monaco. De 23-jarige Fransman ondertekende vrijdag een contract voor vier jaar in Eindhoven. Afgelopen seizoen speelde Isimat al op huurbasis in het rood en wit van PSV.
Geschreven door

Als huurling was de Franse jeugdinternational weliswaar niet verzekerd van een basisplaats, maar toch kwam hij regelmatig in actie in het elftal van trainer Phillip Cocu.
Eerste vervangerIsimat gold als de eerste vervanger van de vaste centrumverdedigers Jeffrey Bruma en Karim Rekik en groeide uit tot een publiekslieveling in Eindhoven. [Tweet:body:https://twitter.com/PSV/status/614434179531599873]
Basisplaats lonktOmdat Rekik komend seizoen waarschijnlijk niet terugkeert bij PSV, lonkt een basisplaats voor de Fransman bij de landskampioen. "Ik ben heel blij dat ik nu definitief bij PSV kan spelen", zei Isimat.
Tijdens de huldiging van PSV was de Fransman een van de grote gangmakers. Zijn 'Come On Peesjevee' werd zelfs uitgebracht als single.[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=57vbALnrLD8][YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=VX_Vjn7_eKs]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.