NAC is eruit met club in Abu Dhabi, maar Adnane Tighadouini wacht af na interesse van Europese club

26 juni 2015 om 22:23
nl
NAC-aanvaller Adnane Tighadouini kan naar Baniyas SC in Abu Dhabi. De club is eruit met de Bredanaren. Toch houdt Tighadouini de deur nog op een kier. “Het andere dat speelt is buiten Nederland, in een Europese competitie”, bevestigt Tighadouini in gesprek met Omroep Brabant.
Geschreven door

De speler erkent dat hij ‘heel veel geld’ kan verdienen bij Baniyas. Toch zet de aanvaller de club nog even in de wachtkamer omdat er ook interesse van een andere, Europese club is, zo bevestigt hij. Over die interesse wil de speler verder niets kwijt.
Tighadouini is net terug van zijn reis naar Abu Dhabi. De aanvaller verwacht in de loop van volgende week een besluit te nemen over een mogelijk transfer.  
“NAC weet dat ik even de tijd wil nemen om goed na te denken. Ik wil alles naast elkaar leggen en dan zie ik wel hoe het staat”, aldus de NAC-speler.
Ook interesse VitesseVI meldt vrijdag dat ook Vitesse, een oud-club van de NAC-speler, interesse heeft in Tighadouini.
Op een foto op Instagram poseerde Tighadouini donderdag voor de Sjeik Zayed-moskee in Abu Dhabi, zo'n dertig kilometer van het stadion van Baniyas SC.
De meest waarschijnlijke opvolger van Tighadouini bij NAC is Danny Verbeek, die eerder drie seizoenen op huurbasis voor NAC speelde.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.