NAC Breda haalt uit in eerste oefenwedstrijd tegen vv Hoeven, 0-13

27 juni 2015 om 22:07 • Aangepast 21 november 2020 om 17:33
NAC Breda heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop van het seizoen 2015-2016 in de Jupiler League met 0- 13 gewonnen van de amateurs van vv Hoeven.

Halverwege leidde de Bredase ploeg al met 0-6. De doelpunten kwamen op naam van Hakim Borahsasar (3), Mats Seuntjens (2) en Kevin Brands.
OverwichtOok in de tweede helft domineerde, zoals verwacht, de ploeg van trainer Robert Maaskant. Het overwicht werd opnieuw in doelpunten uitgedrukt. Borahsasar (2), Brands (3), Elson Hooi en Uros Matic bepaalden de eindstand op 0-13.

Na de rust kreeg vv Hoeven nog een strafschop. Doelman Laurijssen, het was zijn laatste wedstrijd voor vv Hoeven, kreeg de mogelijkheid om de eer te redden voor de amateurs, maar hij zag zijn strafschop gestopt door Jelle ten Rouwelaar.

De wedstrijd was onderdeel van de festiviteiten rondom het 75-jarig bestaan van vv Hoeven. Voor NAC Breda was het de eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe voetalseizoen. De Bredanaars spelen komend seizoen in Jupiler League.