Eindhovenaar wint Lotto Jackpot van 23,9 miljoen euro

28 juni 2015 om 02:11
nl
Brabant heeft er een multimiljonair bij. Bij de trekking van Lotto op zaterdag 27 juni viel de jackpot van 23,9 miljoen euro. De gelukkige winnaar is een Lotto-abonneespeler uit de regio Eindhoven.
Geschreven door

De abonneespeler voorspelde als enige de winnende zes getallen én de kleur goed en hoeft de prijs daarom niet te delen. "Er is op dit moment nog geen contact geweest met de winnaar. Abonneespelers kijken over het algemeen pas later naar de uitslag. Wie de winnaar is weten we nog niet. We kunnen pas maandag als het kantoor open is in onze systeem", aldus een woordvoerster van De Lotto.
'3-7-19-22-25-38 en groen'Elke laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag: er vinden dan twee trekkingen plaats. Bij de tweede trekking van zaterdag 27 juni 2015 trok de notaris de zes winnende getallen 3-7-19-22-25-38 en de Jackpotkleur groen. De abonneespeler had alle zes getallen en de kleur goed.
Volgens de woordvoerster houdt de winnaar na aftrek van kansspelbelasting ongeveer 17 miljoen euro over. "De winnaar wordt goed begeleid onder meer door een notaris. Het is wel belangrijk dat hij of zij aan de bank laat weten dat er binnenkort zoveel geld op de rekening wordt gestort."
De eerstvolgende trekking van Lotto is zaterdag 4 juli. De jackpot staat dan weer op 7,5 miljoen euro.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.