'Ex-vriend Juliette Bouhof drong haar ouderlijk huis binnen en liet mes achter'

29 juni 2015 om 09:22
nl
Koen B. uit Heeze die wordt beschuldigd van moord dan wel doodslag op zijn ex-vriendin Juliette Bouhof uit Geldrop, drong een maand voor de gewelddadige dood van Juliette het huis van haar ouders binnen. Hij zou daar een mes hebben achtergelaten. Dit meldt het Eindhovens Dagblad maandagochtend op basis van de tenlastelegging tegen de man.
Geschreven door

Juliette en haar familie hebben destijds volgens de krant aangifte gedaan van bedreiging. Woensdag staat Koen B. (22) voor het eerst inhoudelijk voor de rechter in Den Bosch om zich te verantwoorden voor zijn rol bij de dood van zijn ex-vriendin.
Het lichaam van het meisje werd in oktober aangetroffen op een parkeerplaats bij het kantoor van het bedrijf Lage Landen aan de Vestdijk in Eindhoven. Haar ex-vriend Koen B. meldde zich diezelfde avond bij de politie.
Berechting als minderjarige?Tijdens een eerdere zogenoemde regiezitting pleitte de advocaat van Koen B. ervoor om zijn cliënt te berechten als minderjarige volgens 'het adolescentenrecht'. Of dit ook gebeurt, wordt pas bij de uitspraak duidelijk.
Een psycholoog en een psychiater moeten tijdens het proces oordelen of Koen B. daadwerkelijk als een volwassene gezien kan worden.
BewakingsbeeldenTijdens de inhoudelijke behandeling van de zaak krijgt de verdediging de bewakingsbeelden van de Lage Landen te zien. Daarop zijn Juliette en haar ex-vriend samen te zien vlak voor de dood van het 17-jarige meisje. Daarna verliet Koen B. het parkeerterrein alleen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.