Vuurwerk, fakkels en applaus bij eerste training PSV, 'Deze week wordt nieuwe speler gepresenteerd'

29 juni 2015 om 13:24 • Aangepast 21 november 2020 om 17:32
nl
Onder luid applaus is PSV maandagochtend begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo'n driehonderd fans verwelkomden de uitgedunde selectie bij de eerste training op De Herdgang. De internationals hebben nog even vakantie en sluiten later aan. Grote aankopen laten nog op zich wachten, maar vermoedelijk niet lang. Directeur Toon Gebrands verwacht dat er deze week een nieuwe speler gepresenteerd wordt.
Profielfoto van
Geschreven door

Fans staken vuurwerk en fakkels af bij de opkomst van de spelers. De spelers droegen nieuwe trainingstenues, van de nieuwe kledingsponsor Umbro.
Vervangers voor Depay en WijnaldumPSV zoekt nog naar vervangers voor de vertrokken Memphis Depay. Ook Georginio Wijnaldum gaat waarschijnlijk weg. Algemeen directeur Toon Gerbrands verwacht dat die vervangers op korte termijn vastgelegd worden. "Als ik zie waar Marcel Brands nog mee bezig is, hebben we de selectie redelijk snel op orde en dan heb je een concurrentievoordeel."

Wachten op privacy instellingen...

Veel jongelingenDe selectie van PSV is tijdens de voorbereiding aangevuld met veel jongelingen. Onder meer de Deense aanwinst Nikolaj Laursen (17) was present tijdens de eerste training.
Zo ook Ramon Pascal Lundqvist, Clint Leemans, Suently Alberto, Steven Bergwijn en Jordy de Wijs. Ook assistent-trainer Ruud Brood, overgekomen van NEC, stond voor de eerste keer op het trainingsveld van PSV. "Fantastisch, ik heb heel veel plezier hier", zei een tevreden Brood.

Wachten op privacy instellingen...

Grote namen ontbrekenLuuk de Jong, Jeffrey Bruma, Luciano Narsingh, Georginio Wijnaldum en Jetro Willems hebben allemaal nog een week vrij, doordat ze eerder deze maand nog met het Nederlands elftal nog in actie kwamen.
Ook diverse buitenlandse internationals waren er nog niet bij. Andrés Guardado gaat met Mexico nog een toernooi spelen. Santiago Arias speelde het afgelopen weekend nog met Colombia op het toernooi om de Copa América tegen Argentinië en heeft nu pas vakantie. Oscar Hiljemark staat dinsdagavond met Jong Zweden in de finale van het EK Onder-21 tegen Portugal.

Wachten op privacy instellingen...

Hendrix weer terugJorrit Hendrix was na zijn buikwandoperatie van eind vorig seizoen wel weer van de partij. Phillip Cocu ziet in hem een van de kandidaten om Karim Rekik op te volgen als centrale verdediger.
PSV speelt zondag de eerste oefenwedstrijd. Dat gebeurt in Bergen op Zoom tegen DOSKO. Daarna gaat PSV naar Zwitserland voor het vriendschappelijke toernooi om de Valais Cup tegen FC Basel en Olympique Lyon en nog een oefenwedstrijd tegen AS Monaco.
TropenroosterVanwege de aangekondigde hitte worden de trainingen van PSV deze week vervroegd naar 09.30 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.