Hellemons en Gilissen gaan jeugdopleiding NAC vormgeven

29 juni 2015 om 14:15
nl
Eric Hellemons en Tim Gilissen gaan samen aan de slag bij de jeugdopleiding van NAC. Hellemons wordt Hoofd Jeugdopleiding, Gilissen wordt Manager Jeugdopleiding.
Geschreven door

Hellemons werd vorig seizoen overgeheveld van de jeugd om leiding te geven aan de hoofdmacht van NAC. Sinds de winterstop is hij samen met Rob Penders assistent-trainer bij het eerste elftal.
Hellemons behoudt deze functie en zijn lopende contract wordt met een jaar verlengd tot en met juni 2017.
Op de goede weg"De afgelopen seizoenen is er een goed raamwerk weggezet om de Jeugdopleiding succesvol te maken. Wij zijn de goede weg ingeslagen en hebben met de certificering van de KNVB een naam hoog te houden. Ik werk graag met de technische staf en Tim samen om het werk van Geert Brusselers voort te zetten," aldus Hellemons op de website van NAC.
Voor Gilissen betekent het een snelle terugkeer bij NAC. Hij verbindt zich voor een jaar aan de Bredase club. De oud-profvoetballer kwam tussen 2007 en 2014 uit voor NAC. De middenvelder speelde tijdens zijn carrière in Breda meer dan 170 officiële wedstrijden. Daarvoor speelde hij voor Go Ahead Eagles en Heracles Almelo.
Gilissen: “Ik ben verguld dat ik terug kan keren bij NAC en ben erg dankbaar dat ik me dagelijks mag bezighouden met de ontwikkeling van voetballers onder de 20 jaar."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.