Vermiste Henry Pfaff op muurschildering aan Beukenlaan Eindhoven

30 juni 2015 om 18:08
nl
Vrienden van Henry Pfaff (26) hebben een muurschildering gemaakt van de verdwenen Eindhovenaar. Daaromheen is een gedenkplek in de tunnel onder de Beukenlaan in Eindhoven, waar de vriendengroep van Pfaff vaak vertoefde.
Geschreven door

De graffiti is vervaardigd met behulp van een geprojecteerde foto.
LEES OOK: Henry Pfaff opnieuw niet gevonden: ‘Het is alsof hij niet heeft bestaan’
Portret met overleden vriendOp de muur is rechts naast Henry Pfaff de vorig jaar overleden Sayago afgebeeld, een vriend en voormalige huisgenoot van de verdwenen Eindhovenaar.
Ze hebben vroeger samen veel tijd doorgebracht op de hangplek waar de afbeeldingen zijn geplaatst, zo blijkt uit de speciale Facebookpagina rond de verdwijning van Pfaff.
Tientallen positieve reactiesEen vriendin: "Vandaag is Henry zijn foto op de muur bij Strijpsbultje gespoten. Voor degenen die even bij Henry stil willen staan en daar een kijkje willen nemen mogen daar een kaarsje voor hem branden. Want dat is iets wat hij wel verdiend."
Tientallen andere vrienden reageren via Facebook positief op het initiatief. Moeder Pascalle bedankt de makers van de muurschilderingen van haar sinds vijf maanden verdwenen zoon Henry met zijn overleden maat Sayago. "Deze plek was zijn thuishaven. Waar hij ook is hij zal er trots op zijn."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.