Vrouw (86) op slinkse wijze beroofd van pinpas bij pinautomaat in Oosterhout

1 juli 2015 om 18:21
nl
Een 86-jarige vrouw is woensdagochtend op slinkse wijze beroofd van haar pinpas bij een pinautomaat aan het Arendsplein in Oosterhout. De daders zijn volgens de politie vermoedelijk drie vrouwen en een man. Omstanders wisten een verdachte aan te houden. Het gaat om een 36-jarige vrouw uit Roemenië.
Geschreven door

Het slachtoffer ging rond kwart over elf het bankgebouw binnen om te pinnen. Zij voerde haar pas in de automaat in en toetste haar pincode in. Op dat moment wees een vrouw naar de grond waar een briefje van vijftig lag. De bejaarde vrouw zei dat het bankbiljet niet van haar was.
Zij draaide zich om naar de pinautomaat en zag dat haar pasje was verdwenen. Het geld dat zij had gepind was niet gestolen.
Oost-Europees uiterlijkOmstanders hebben drie vrouwen met een Oost-Europees uiterlijk rond de 86-jarige vrouw zien staan. De verdachte die is aangehouden is vermoedelijk de vrouw die het slachtoffer heeft afgeleid.
Op camerabeelden is te zien hoe een van de vrouwen de pinpas doorgeeft aan een man. De politie heeft woensdag nog een zoekactie gehouden maar er zijn geen verdachten gevonden. Vermoedelijk hebben de daders geen geld met de pas van de vrouw opgenomen. Haar pas is onmiddellijk geblokkeerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.