Sport woensdag: vier PSV'ers in selectie Oranje onder 19

1 juli 2015 om 20:56
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor PSV'ers in Oranje onder 19.
Geschreven door

Vier PSV'ers in selectie Oranje onder 19De PSV'ers Laros Duarte, Augustine Loof, Yanick van Osch en Kenneth Paal zijn opgenomen in de selectie van Oranje onder 19 dat volgende week begint aan het EK in Griekenland. PSV is samen met Ajax hofleverancier van het elftal van bondscoach Aron Winter.
Het jonge Nederlands elftal, dat woensdag een oefenduel met de Belgische eersteklasser KV Oostende met 2-1 won, opent tegen Rusland. Duitsland en Spanje zijn de andere groepstegenstanders.
Oefenduel Jong Brabant - Willem IIWillem II oefende woensdagavond tegen Jong Brabant in Berkel-Enschot. Het Tilburgse team won met 0-12. [tweet:body:https://twitter.com/Official_WII/status/616296157665472512]
FC Den Bosch heeft woensdagavond op het veld van St. Mirren een oefenwedstrijd tegen Celtic met 0-2 verloren. Voor de Schotse kampioen maakte Gary Mackay-Steven al vroeg de openingstreffer. De tweede was een eigen goal. Orlando Smeekes miste namens Den Bosch een goede kans op 1-1.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.