'Speciaal voor jou, kleine man', indrukwekkende rouwstoet voor overleden Noah (4) in Waalwijk

2 juli 2015 om 14:44 • Aangepast 21 november 2020 om 17:28
nl
Een indrukwekkende rouwstoet van zestig trucks en politieauto's reed donderdagmorgen door Waalwijk ter nagedachtenis aan de vierjarige peuter Noah. Hij overleed eind juni aan een hersentumor. Uit respect voor hem hingen de vrachtwagenchauffeurs een zwart lint aan hun linkerspiegel.
Profielfoto van
Geschreven door

In het stadion van voetbalclub RKC Waalwijk werd woensdag de afscheidsbijeenkomst voor Noah gehouden.
Noah was dol op vrachtwagens en politieauto's. Eind vorig jaar werd er speciaal voor hem een 'Run4Noah' georganiseerd. Vijf trucks en diverse wagens van de Nationale Politie en de marechaussee reden toen met hem van Waalwijk naar Schiphol.

Wachten op privacy instellingen...

Stichting HoogvliegersHet idee om vrachtwagens en politieauto's donderdag mee te laten rijden in de rouwstoet kwam van de Stichting Hoogvliegers die al enkele duizenden terminaal zieke kinderen een onvergetelijke dag bezorgden.
Op Facebook tonen diverse vrachtwagenchauffeurs foto's van het zwarte lint aan hun truck. "Voor Noah. En voor de kids die hem al zijn voorgegaan...", schrijft Erik Panhuis. "Vanuit Engeland leven we ook mee, kleine strijder", laat Annick Klaver weten. "Rust zacht, kleine trucker", vult Kevin van Klaveren aan.
'Stoere truckers tot tranen geroerd'"Je hebt gevochten, maar helaas verloren. Maar je hebt met jouw ondeugende koppie een boel stoere truckers tot tranen geroerd", weet René Penning. "Dit is speciaal voor jou, kleine man", schrijft André Valke. "Succes op je laatste reis."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.