Twee Helmondse vrouwen verzinnen inbraak om partij merkkleding van vriendin te stelen

2 juli 2015 om 17:03 • Aangepast 21 november 2020 om 17:27
nl
Twee Helmondse vrouwen zijn woensdagmiddag aangehouden omdat ze een grote partij merkkleding zouden hebben gestolen. Ze hadden die tijdelijk in opslag van een vriendin en verzonnen een inbraak om de kleren, schoenen, sieraden en tassen achterover te drukken. Donderdagavond is nog iemand aangehouden vanwege de diefstal.
Profielfoto van
Geschreven door

De 37-jarige vrouw en de 42-jarige vrouw wonen samen. Van een gezamenlijke vriendin uit Geldrop hadden ze de grote partij duurdere merkkleding, schoenen, sieraden en tassen tijdelijk in opslag gekregen. De vrouw uit Geldrop vroeg dat vanwege een verhuizing.
Inbraak en aangifteAfgelopen weekend hoorde de Geldropse dat er in het huis van haar vriendinnen zou zijn ingebroken. Daarbij zou een groot deel van haar spullen zijn gestolen. De twee Helmondse vrouwen deden aangifte bij de politie.
De vrouw uit Geldrop twijfelde aan het verhaal van haar vriendinnen door wat ze te horen kreeg. Ze informeerde de politie, die een onderzoek startte. Hieruit bleek dat de twee vrouwen waarschijnlijk de inbraak hebben verzonnen om de spullen zelf te kunnen houden.
Groot deel spullen nog spoorloosDe twee Helmondse vrouwen zijn woensdag op het politiebureau in Helmond aangehouden, nadat de politie hen had verzocht om zich te melden. De politie is nog op zoek naar een groot deel van de verdwenen spullen.
Donderdagavond meldt de politie dat ook een derde verdachte is aangehouden. Het onderzoek is nog in volle gang.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.