Braboneger maakt zich hard voor de politie: 'Die agenten moet je niet uitlokken'

2 juli 2015 om 21:06 • Aangepast 21 november 2020 om 17:26
nl
Braboneger Steven Brunswijk uit Tilburg heeft veel stof doen opwaaien met zijn laatste filmpje. Daarin maakt hij zich hard voor de politie. Hij vindt het van de gekke dat mensen zo fel reageren op de politie naar aanleiding van de dood van de Arubaan Mitch Henriquez. "Dat is geen excuus om overal in het land de politie uit te lokken."
Profielfoto van
Geschreven door

Het filmpje van de Braboneger wordt veel gedeeld op Facebook en wordt ook veel bekeken op Dumpert. Niet iedereen is het echter met Steven Brunswijk eens.
'Rotte appels heb je overal'In zijn auto, waar het maar liefst 37 graden is, geeft de Braboneger zijn ongezouten mening. "Van hulpverleners moet je afblijven. Sterkte aan de familie van de man die is overleden maar dat is geen excuus om rellen te starten. Rotte appels heb je overal. Die mensen zijn ook mens, ze kunnen ook fouten maken."
Volgens Brunswijk is het respect voor de politie verdwenen. "Dat moet je eens in Spanje proberen. Daar heb ik zelf gezien hoe een agent met een knuppel iemand uit een uitgaansgelegenheid mepte. Daar hoor je niemand over."
'Best kut om agent te zijn'Volgens de Braboneger is agent zijn ook niet gemakkelijk. "Als je te hard optreedt is het niet goed, niets doen is ook niet goed. Het lijkt me best kut om politieagent te zijn. Maar laten we gewoon de rust bewaren. Houdoe en bedankt." [Facebook:body:https://www.facebook.com/BraboNeger/posts/753715891404303]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.