Joran van der Sloot bedreigt medium Robbert van den Broeke: 'Ik laat bommen op je vallen'

3 juli 2015 om 01:39
nl
Medium Robbert van den Broeke is bedreigd door Joran van der Sloot. Als Robbert geen geld overmaakt aan Joran, zal Joran 'bommen' op hem laten vallen. Dat meldt Shownieuws donderdagavond. Robbert heeft geen aangifte gedaan. "Ik blijf geloven in de goedheid van de mens. Met liefde kan je mensen veranderen."
Geschreven door

Eerder was de relatie tussen Joran van der Sloot, die vastzit in een gevangenis in Peru, en Robbert van den Broeke nog koek en ei. Het medium uit Bosschenhoofd sponsorde Joran van der Sloot met 35.000 euro voor het schrijven van een boek over de paranormale gaven die hij zou hebben. De twee zouden eerder paranormaal contact hebben gehad.
'Dit gaat te ver'De relatie is nu echter bekoeld. Joran wil geld zien, zo schrijft hij in een dreigbrief. Robbert vertelt aan Shownieuws dat hij erg is geschrokken. "Dit gaat wel te ver. Ik wil niet bedreigd worden en voel me aangetast in mijn bewegingsvrijheid."
Vooralsnog heeft Van den Broeke altijd geloofd in het verhaal van Joran. "Maar nu wil hij 15.000 euro zien en als ik dat nu geef, wat wil hij dan volgende week krijgen?"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.