Boze Bredanaar duwt hoofd vriendin (46) in kinderbadje: slachtoffer spartelt om los te komen

3 juli 2015 om 12:21
nl
Een 46-jarige man uit Breda was donderdag zo kwaad op zijn vriendin dat hij haar hoofd enige tijd onder water hield. Dat deed hij in het kinderbadje dat bij hun in de tuin stond. Het slachtoffer verzette zich tegen de actie van haar vriend en spartelde om los te komen. Dat bevestigt de politie.
Geschreven door

De vrouw werd door haar vriend bij haar huis in de Bredase wijk Zandberg naar het bad gesleurd waar hij haar onder water hield. Omstanders hebben vervolgens de politie gewaarschuwd. Het slachtoffer was erg emotioneel toen de agenten bij het huis aankwamen.
Geen aangifteZe vertelde huilend dat ze met man en macht probeerde om uit het water te komen. Ze wilde alleen geen aangifte doen van mishandeling. Haar vriend zou al behandeld worden vanwege zijn agressieve gedrag. De agenten besloten de verdachte toch op te pakken, vanwege de ernst van de mishandeling.
De Bredanaar werd meegenomen naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek. Hij kan alsnog strafrechtelijk vervolgd worden. De politie stimuleert slachtoffers om aangifte te doen van geweld, zo benadrukt ze vrijdag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.