Zwembadje bij ingang schoenenwinkel Dolcis in Eindhoven tegen verhitte voeten

3 juli 2015 om 13:19
nl
Bij schoenenwinkel Dolcis op de Demer in Eindhoven weten ze hoe oververhit onze voeten kunnen raken bij dit tropische weer. En hoe onfris het dan is om schoenen te passen. Om te voorkomen dat mensen met hun zweetvoeten in een sneaker of slippertje glijden, is er voor een verkoelende oplossing gezorgd: een zwembadje bij de ingang.
Geschreven door

De winkel in de Eindhovense binnenstad plaatste foto's van het knalgele badje op Facebook. 'Warme voeten?' staat er op het bordje. 'Kom afkoelen.'
Volgens een verkoopster van de Dolcis is de actie niet speciaal opgezet uit hygiënisch oogpunt. "Het is lekker fris tijdens dit warme weer en we vinden het wel een origineel idee."
'Bloedheet magazijn'Niet alleen de klanten gaan in het voetenbad staan, ook de verkoopsters zelf zoeken het zwembadje op. "In de winkel hebben we airco, maar in ons magazijn is het bloedheet, net als boven, waar we pauzeren. Dan is dit de perfecte manier om af te koelen."
Voetenbad op terrasOok bij restaurant De Vrienden op het Stationsplein in Eindhoven worden gasten getrakteerd op een gratis voetenbad. De tafels op het terras staan in zwembadjes en als je eenmaal zit, schuif je daar zo met je blote voeten in.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.