Ongeval met zes auto's op A58 bij Wouwse Plantage, snelweg weer vrij - Omroep Brabant

Ongeval met zes auto's op A58 bij Wouwse Plantage, snelweg weer vrij

3 juli 2015 om 14:14
nl
Op snelweg A58 is bij Wouwse Plantage vrijdag een ongeval gebeurd. Volgens een woordvoerster van de politie zouden er zes auto's bij betrokken zijn. Het verkeer richting Bergen op Zoom moest tijdelijk over de vluchtstrook. De weg was volgens de ANWB rond tien over één weer vrij. Er werden enige tijd enkele omleidingen ingesteld.
Geschreven door

Weggebruikers moesten rekening houden met een vertraging van meer dan een halfuur. Het verkeer richting Bergen op Zoom werd op de A17 bij knooppunt Noordhoek omgeleid via de A59 en A4. Bij knooppunt Princeville kon het verkeer richting Bergen op Zoom beter omrijden via de A16, A17, A59 en A4.
Er was op de A58 ook een file ontstaan vanuit Bergen op Zoom richting Roosendaal. Volgens de politiewoordvoerster zat een persoon bekneld in een voertuig. Die is bevrijd uit de auto. Er zouden geen gewonden zijn gevallen.
Het ongeluk gebeurde aan het einde van de ochtend. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.[Tweet:body:https://twitter.com/vid/status/616908482214817792]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.