Dieven stelen complete zomercollectie zonnebrillen bij Driesser Optiek in Hilvarenbeek

3 juli 2015 om 14:15
nl
De complete zomercollectie zonnebrillen van Driesser Optiek aan de Diessenseweg in Hilvarenbeek is donderdagnacht gestolen.
Geschreven door

Dieven vernielden rond drie uur de voorruit van de brillenwinkel en gingen de zaak binnen. Ze trokken meerdere rekken met zonnebrillen van de muur af, haalden de etalage leeg en gingen ervandoor.
Dieven op scooter ervandoorHet alarm van de winkel ging af. Een getuige zag twee dieven met hun buit wegrijden op een scooter. Ze vluchtten via de Papenstraat. De daders droegen volgens de politie een zwarte sweater met capuchon.
Volgens de eigenaar van de brillenwinkel loopt de schade in de duizenden euro's. Onder de gestolen brillen zitten grote modemerken zoals Ray-Ban, Persol en Adidas.
Leveranciers"We hebben al contact gehad met de verzekering en met leveranciers om voor onze klanten zo snel mogelijk weer nieuwe zonnebrillen in huis te hebben", zegt de winkeleigenaar.
De daders zijn op bewakingsbeelden vastgelegd. "Daar zijn ze heel duidelijk op te zien. We hebben de beelden voor onderzoek aan de politie gegeven."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.