Dancefestival Extrema Outdoor in Best gaat door ondanks politiestaking

3 juli 2015 om 15:36
nl
Dancefestival Extrema Outdoor kan zaterdag 11 juli gewoon doorgaan, ondanks een werkonderbreking van de politie. Dat is de conclusie van het overleg dat de organisatie vrijdag had met de Bestse politie en de gemeente.
Geschreven door

Er worden volgens de organisatie voldoende maatregelen getroffen waardoor de veiligheid van de bezoeker gewaarborgd is. De politie legt op 11 juli tussen twee en vijf uur 's middags het werk neer voor een werkoverleg in het politiebureau, maar verzekert dat het personeel voor calamiteiten volledig beschikbaar is.
Van techno tot dubstep en houseVolgens de organisatie van Extrema Outdoor zullen de bezoekers niets merken van de politieactie. Ieder jaar brengen 30.000 mensen een bezoek aan het dancefestival op recreatiestrand Aquabest.
Op Extrema Outdoor zijn uiteenlopende genres vertegenwoordigd, van techno en techhouse tot dubstep en house.
WiSH OutdoorOok festival WiSH Outdoor in Beek en Donk wordt getroffen door politieacties. Ook daar verwacht de organisatie geen problemen.  
De politie voert al maanden actie voor een nieuwe cao. De agenten willen 3,3 procent loonsverhoging en meer aandacht voor de zwaarte van hun werk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.