Dirk Marcellis vertrekt waarschijnlijk deze zomer bij NAC: ‘Kans dat ik blijf vrijwel uitgesloten’

4 juli 2015 om 22:40 • Aangepast 21 november 2020 om 17:24
nl
De kans is groot dat aanvoerder Dirk Marcellis deze zomer vertrekt bij het gedegradeerde NAC Breda. Dat heeft de verdediger na de monsterzege op tweedeklasser Madese Boys (10-0) laten weten aan Omroep Brabant.
Profielfoto van
Geschreven door

Marcellis heeft nog altijd geen nieuw contract getekend in Breda. De verdediger trainde de afgelopen weken wel gewoon mee met de selectie.
'Vrijwel uitgesloten'Waarschijnlijk om zijn conditie op peil te houden, want aan Omroep Brabant laat hij doorschemeren dat een vertrek bij de club lonkt. “De kans dat ik blijf, is vrijwel uitgesloten”, zegt de verdediger in alle eerlijkheid.
Jelle ten Rouwelaar is in ieder geval komend seizoen de doelman van NAC. Hij toonde zich op de eerste training een paar weken terug kritisch. "Ik wil me dit seizoen revancheren. Ik wil met deze ploeg op de Grote Markt staan volgend jaar."

Wachten op privacy instellingen...

Hooi topscorerDe doelpunten van NAC tegen Made werden gescoord door Elson Hooi, Noël de Graauw, Jesse van Bezooijen, Joey Suk, Erik Falkenburg, Mats Seuntjens en Uros Matic. Hooi scoorde drie keer, De Graauw tweemaal.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.