Helmond Sport krijgt amateurs UNA niet op de knieën, FC Eindhoven verslaat Deurne

5 juli 2015 om 10:31 • Aangepast 21 november 2020 om 17:24
De oefenwedstrijd van de voetballers van Helmond Sport tegen topklasser UNA is zaterdag geëindigd in een gelijkspel. Het duel eindigde in 2-2.

Bij rust stond Helmond Sport op een 2-0 achterstand. Jeroen Stottelaar passeerde doelman Jamie Watt met een laag schot over dertig meter en Emree Bostanci verdubbelde de score in de 43e minuut.
In de tweede helft redden Steven Edwards - na een mooie pass van Charlton Vicento - en Joost van Heck de eer voor de ploeg van coach Jan van Dijk.

Boere en GunstFC Eindhoven boekte wel een zege. De ploeg van Mitchell van der Gaag oefende tegen Deurne en zegevierde met 2-0. Tom Boere opende de score.
Hij benutte een penalty die gegeven werd na een overtreding op Jari Vandeputte in het strafschopgebied. De tweede Eindhovense treffer kwam op naam van verdediger Maxime Gunst. Hij schoot een vrije trap binnen.