Boot omgeslagen in Drimmelen door zware windstoten: twee slachtoffers naar kant gehaald

5 juli 2015 om 17:22
nl
Op de Havenkade in Drimmelen is zondagmiddag even na drie uur een motorboot omgeslagen. Twee opvarenden kwamen daardoor in het water terecht. Het ongeluk gebeurde in het gebied tussen de oude en de nieuwe jachthaven bij Drimmelen.
Geschreven door

De hulpdiensten waren massaal aanwezig om hulp te verlenen, waaronder een traumahelikopter, een brandweerwagen en meerdere politiewagens.
De boot sloeg om door de zware windstoten die met name het westen van Brabant teisteren. De twee opvarenden kwamen met de schrik vrij, maar hebben mogelijk te veel water binnengekregen.
Op eigen krachtEén kon op eigen kracht uit het water komen, de ander werd opgepikt door een speedboot. De slachtoffers worden voor de zekerheid nagekeken door ambulancepersoneel.
De gekantelde boot is naar de kant gehaald. Medewerkers van de traumahelikopter hoefden uiteindelijk niet in actie te komen.
Ook ongeluk LindenOok bij Linden sloeg zondagmiddag een boot om. De politie haalde twee mensen van boord bracht hen ongedeerd aan wal. Duikers van de brandweer waren aanwezig om boot te bergen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.