Internationals staan weer op het trainingsveld bij PSV, Andrés Guardado ontbreekt nog

6 juli 2015 om 09:09 • Aangepast 21 november 2020 om 17:22
nl
Hoewel de kans levensgroot is dat Georginio Wijnaldum dit seizoen bij een andere club speelt, staat hij maandag toch gewoon weer op het veld in Eindhoven. Net als de andere Nederlandse internationals traint hij weer op De Herdgang, waar PSV al een week bezig is met de voorbereiding op het komende seizoen.
Profielfoto van
Geschreven door

Voor Wijnaldum is volop belangstelling vanuit het buitenland. Vooral Newcastle United uit de Engelse Premier League lijkt een serieuze kandidaat om de middenvelder over te nemen. Maar voor het zover is, traint Wijnaldum dus gewoon met PSV mee.
Trainer Philip Cocu kan ook weer beschikken over Luuk de Jong, Jetro Willems, Jeffrey Bruma en Luciano Narsingh. Ze hadden wat langer vakantie omdat ze nog op pad zijn geweest met Oranje.

Wachten op privacy instellingen...

Ook Simon Poulsen staat voor het eerst op het trainingsveld bij PSV. De Deen komt over van AZ en zal maandagmiddag gepresenteerd worden. Traditiegetrouw reikt PSV-icoon Willy van der Kuijlen hem dan het PSV-shirt uit.
Moeizame onderhandelingenWanneer de volgende nieuwe spelers worden gepresenteerd is nog onduidelijk. PSV is al lange tijd bezig om Maxime Lestienne en Gáston Pereiro aan te trekken, maar de onderhandelingen verlopen moeizaam. De hoop is dat de formaliteiten deze week kunnen worden afgerond en dat het tweetal mee kan naar het trainingskamp in Zwitserland.
Andrés Guardado, Santiago Arias en Oscar Hiljemark ontbreken nog. Vanwege verplichtingen met hun nationale teams melden zij zich later bij PSV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.