Video

Boze automobilist scheurt door park in Eindhoven en schept bewust drie man

6 juli 2015 om 23:01 • Aangepast 21 november 2020 om 17:21
nl
Een automobilist heeft maandagavond drie mensen geschept in een parkje aan de Thomaslaan in Eindhoven. De dader is op de vlucht geslagen, de politie is naar hem op zoek.
Profielfoto van
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde om iets voor halfnegen 's avonds. Automobilist en slachtoffers kennen elkaar. De man die het ongeluk veroorzaakte, kreeg ruzie met een groepje mensen in het park.
Ruzie met rest van groepVolgens een ooggetuige zat het groepje te drinken in het park. Ineens werd één van hen boos en liep naar zijn auto. Waar de ruzie over ging, is niet bekend.
De boze man pakte zijn auto en reed op het groepje in. De auto nam in zijn rit door het park een aantal takken mee die van de bomen gerukt werden.
Proberen tegen te houdenEén van de beschonken aanwezigen probeerde de coureur nog met opgeheven handen tegen te houden. De man in de auto stopte even, maar gaf daarna toch flink gas.

Wachten op privacy instellingen...

Zeker drie mensen raakten gewond. Een buurtbewoner zag een man door de lucht vliegen. Een ambulance is naar het park gekomen, de verwondingen van de slachtoffers lijken mee te vallen.
De politie doet sporenonderzoek in het park.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.