Te klein voor Efteling-achtbaan, maar toch held van de dag: jongetje mag Joris en de Draak starten - Omroep Brabant

Te klein voor Efteling-achtbaan, maar toch held van de dag: jongetje mag Joris en de Draak starten

7 juli 2015 om 00:28
nl
Een dagje Efteling is voor het neefje van Wendy Jacobs onvergetelijk geworden. De jonge bezoeker was net iets te klein om achtbaan Joris en de Draak in te mogen, maar daar had het personeel een oplossing voor: hij mocht als 'echte' Efteling-medewerker meehelpen met de controle. "Mijn neefje was helemaal trots!"
Geschreven door

Voor sommige attracties in de Efteling geldt een minimale lengte. Bij de houten race-achtbaan Joris en de Draak moeten bezoekers voor- en achterin de trein 120 centimeter groot zijn. In de middelste karretjes moet je 110 centimeter groot zijn.
[facebook:body:https://www.facebook.com/Wendytjuhh/posts/10153421222102290]'Hij was groot genoeg'"We hebben hem bij de ingang netjes opgemeten. Hij was groot genoeg, we gingen naar binnen", blikt Wendy Jacobs op Facebook terug op de bijzondere dag.
Het gezelschap ging in de middelste wagentjes zitten. Het personeel van de achtbaan wilde haar neefje nogmaals opmeten. "Toen bleek dus dat hij er toch niet in mocht. We hebben ook aangegeven dat het voor de ingang dus wel goed was."
HelpenAls 'tegenprestatie' mocht het neefje van Wendy in een heus Efteling-jasje de trein controleren. Daarna mocht hij zelfs op de grote startknop drukken, gevolgd door applaus. "Wat hebben jullie superpersoneel", jubelt Wendy op de Facebookpagina van de Efteling. "Mijn neefje was helemaal trots!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.