Man (48) die inreed op drie mensen in park Eindhoven aangehouden in Helmond

7 juli 2015 om 10:54
Boze automobilist schept bewust twee man (foto: Gabor Heeres/SQ Vision)
Boze automobilist schept bewust twee man (foto: Gabor Heeres/SQ Vision)
De politie heeft een verdachte aangehouden voor het inrijden op drie mensen maandagavond in een parkje aan de Thomaslaan in Eindhoven. De 48-jarige man die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd iets na middernacht aangehouden in Helmond, zo heeft de politie dinsdagochtend bekendgemaakt.
Geschreven door

[Tweet:body:https://twitter.com/politieobzo/status/618308476280958976]
De automobilist sloeg maandag na de aanrijding rond halfnegen op de vlucht. De bestuurder en de slachtoffers kennen elkaar. Volgens een ooggetuige zat een groepje vrienden te drinken in het park. Ineens werd één van hen boos waarop hij zijn auto ging halen.  
Waar de ruzie over ging, is niet bekend. De boze man pakte zijn auto en reed op het groepje in. De verwondingen van de slachtoffers vallen mee. Maar het had volgens een woordvoerder van de politie 'net zo goed heel triest kunnen aflopen'.
Gedronken?Vermoedelijk was er alcohol in het spel. Op het moment van zijn aanhouding had de verdachte in elk geval gedronken. Dit was volgens de politiewoordvoerder vermoedelijk ook het geval op het moment van de aanrijding.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...